Problemen oplossen

Problemen oplossen

Browser notificatie problemen

Wanneer je problemen ervaart met de browser notificaties voor de Webphone, bekijk dan deze hulppagina.

Te zacht geluid

Wanneer er sprake is van slechte audio, dan kan het microfoonvolume in je operating systeem te laag staan. Je kunt deze instellingen vaak vinden onder audio/geluid in je operating systeem.

Geen audio tijdens een gesprek

Als je geen audio hebt tijdens een gesprek maar wel tijdens het testen van het geluid in de instellingen, dan wordt de audio van het gesprek hoogstwaarschijnlijk door jouw netwerk geblokkeerd.

Wegvallende verbinding

Wanneer de webphone kort de connectie verliest door bijvoorbeeld een losgekoppelde internetkabel, dan wordt altijd automatisch geprobeerd de verbinding te herstellen.

Remote logging

Aan de hand van de optie “remote logging” kan op afstand worden achterhaald wat de oorzaak van een probleem is geweest. Deze logging staat standaard uitgeschakeld en dient te worden ingeschakeld. Daarna kunnen we gesprekken gaan analyseren. We ontvangen graag voorbeeldgesprekken om het probleem verder te onderzoeken.

Harde reset van de webphone

Wanneer de oorzaak niet gevonden kan worden, kan een reset een laatste middel zijn. Dit doe je door je cache, cookies en de browsergeschiedenis te wissen.