Audio inschakelen bij opstarten

Inleiding

Al een paar jaar heeft Chrome als beleid dat gebruikers van hun browser eerst interactie moet maken met de website voordat het afspelen van audio begint. Omdat de Webphone een Webapp is, doet Chrome dit ook met onze Webphone. In deze handleiding lees je twee mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je hier geen last van ondervindt elke keer als je de Webphone opstart.

Download de Webphone als een app

De eerste optie is om de Webphone te downloaden als een app die je kunt starten vanaf je bureaublad. Wanneer je een app hebt, zorgt dit er ook voor dat audio toestemming heeft om bij het opstarten te worden afgespeeld.

• Ga naar instellingen in de Webphone
  • Selecteer Installatie
  • Volg de aanwijzingen op

instellingen app installeren

Pas de instellingen van de Webphone aan

Als je de Webphone niet als app wilt installeren, kun je de instellingen van de site aanpassen.

Klik op het pictogram voor de URL en kies Site-instellingen

instellingen klik op pictogram

Bij Geluiden, kies Toestaan. instellingen geluiden toestaan